Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso zadní | 600 g |
mrkev | 200 g |
cibule | 2 ks |
sádlo | 40 g |
hladká mouka | |
sůl | |
pepř |
Příloha
Název | Množství a jednotka |
---|---|
brambory
Upravit ingredienci: brambory
|
Postup: Čočku zalijeme zeleninovým nebo hovězím vývarem, přidáme celé cibule, bobkový... zobrazit recept
Postup: Krůtí maso nakrájím na nudličky a orestuji na trošce oleje. Podliju vývarem,... zobrazit recept
Postup: Nejdříve si připravíme nálev. Svaříme vodu s cukrem, soli a kořením /tymián,... zobrazit recept
Postup: Vejce vyšleháme s cukrem do pěny. Pak vmícháme mouku s kakaem a práškem do... zobrazit recept
Postup: Čevenou řepu oloupeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Půlku kapusty očistíme,... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Italská restaurace Il Mercato reprezentuje pravou italskou kuchyni s důrazem na...